Wat

beplanting

De keuze van beplanting is heel essientieel voor het in stand houden en het verbeteren van de biodiversiteit. Bloemen en vruchtplanten om insecten en vogels naar je tuin te lokken. En als bijkomstigheid zijn veel planten ook eetbaar voor jou! Leaf & Bee werkt graag samen met jou om tot een goed uitgewerkt plan te komen.

Bij het maken van het beplantingsplan letten we erop dat de juiste plant op de juiste plek komt. Welke grondsoort heeft de plant nodig? Houdt de plant van zon of van schaduw? Voelt de plant zich thuis op een goed doorlaatbare grond of juist op een stevige vaste grond? Daarbij zorgen we altijd voor een combinatie van eetbare planten en sierplanten. Een goed doordacht plan zorgt dat je lang zult genieten van stevige gezonde planten en dat er ook nog iets lekkers te plukken is.

tuinontwerp

De tuin maakt deel uit van het ultime thuis gevoel. Een mooi ontworpen tuin is een echte meerwaarde. De tuin nodigt je uit om er te verblijven. Leaf & Bee tuinontwerp hanteert een vast stappenplan om tot een sterk en doordacht ontwerp te komen.

advies

Bij Leaf & Bee tuinontwerp kun je terecht als je advies nodig hebt over tuinontwerp,  tuininrichting, beplanting en  materiaalkeuze. Ook leuk is de schetsservice aan huis waarmee je direct een oplossing krijgt waarmee je aan de slag kunt.

"Ziggy heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor de voor- en achtertuin van onze nieuwbouwwoning. We wilden graag een tuin die diervriendelijk, organisch, duurzaam en kleurrijk is. Het ontwerp van Ziggy overtrof al onze verwachtingen. Ze heeft rekening gehouden met zon en wind, en met hoogteverschillen en speelse elementen een prachtige tuin ontworpen. Het beplantingsplan zorgt ervoor dat de tuin er ieder seizoen mooi bij staat. De hovenier die op basis van het ontwerp de tuin heeft aangelegd gaf aan dat het ontwerp heel prettig en duidelijk te lezen was
Loes en Bart van den Broek
Linne
"Dankjewel Ziggy, een stap uit mijn comfort zone, maar wat een plezier om met het ontwerp van je aan de slag te zijn gegaan in Linne. Heerlijk om de klanten iedere dag te zien genieten, nadat wij weer een deel van het project klaar hadden. De zorgvuldige en gedetailleerde voorbereiding van de ontwerpster heeft voor een groot deel bijgedragen, dat de planning die ik als hoveniersbedrijf voor dit project had gemaakt, super strak heeft kunnen verlopen. Kortom een samenwerking, zoals die eigenlijk altijd zou moeten zijn!"
Renier Wolfs
Hoveniersbedrijf Van Nature